Nieuwenhuis Schade Onroerend Goed heeft uitgebreide expertise met betrekking tot bereddering en bouwkundig herstel van schade aan onroerend goed binnen de utiliteitsbouw en woningbouw. Nieuwenhuis Schade Onroerend Goed wordt ingeschakeld bij calamiteiten zoals storm-, brand-, roet-, en waterschade door onder meer schade-expertisebureaus, verzekeraars en beredderingsfirma’s.

Wanneer u Nieuwenhuis inschakelt, kunnen wij zowel het beredderingstraject als het gehele hersteltraject verzorgen. Bereddering, inventarisatie van de schade tot en met afronding van de herstelwerkzaamheden en nazorg zijn dan ook allen onderdeel van de dienstverlening van Nieuwenhuis Schade Onroerend Goed.

Bij onze werkzaamheden draait het naast snelheid, flexibiliteit en kennis van zaken om vertrouwen en kwaliteit! Wilt u meer informatie of wilt u ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie of wilt u ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

Spoorlanden Beheer

Nieuwenhuis Schade Onroerend Goed is onderdeel van Spoorlanden Beheer. Dit is een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van realisatie en beheer van bouwkundige projecten en de hieraan gerelateerde activiteiten binnen de segmenten utiliteitsbouw en woningbouw.

Zij is een full service aannemer wat betekent dat zij alles in huis heeft! Niet alleen materieel zoals hoogwerkers en steigers maar ook personeel waaronder loodgieters, metselaars en schilders. Nieuwenhuis Bouw is naast Schade Onroerend Goed de belangrijkste tak van Spoorlanden Beheer. Ga hier naar de site van Nieuwenhuis Bouw.

Door deel uit te maken van Spoorlanden Beheer hebben wij de beschikking over alle (bouwkundige) disciplines om u goed van dienst te kunnen zijn!