Nieuwenhuis Schadeherstel heeft uitgebreide expertise met betrekking tot bereddering en bouwkundig herstel van schade aan onroerend goed binnen de utiliteitsbouw en woningbouw. Nieuwenhuis Schadeherstel wordt ingeschakeld bij calamiteiten zoals storm-, brand-, roet-, en waterschade door onder meer schade-expertisebureaus, verzekeraars en beredderingsfirma’s. Zo werken wij onder andere voor AEGON Schadeverzekeringen N.V.  

Wanneer u Nieuwenhuis inschakelt, kunnen wij zowel het beredderingstraject als het gehele hersteltraject verzorgen. Bereddering, inventarisatie van de schade tot en met afronding van de herstelwerkzaamheden en nazorg zijn dan ook allen onderdeel van de dienstverlening van Nieuwenhuis Schadeherstel.

Bij onze werkzaamheden draait het naast snelheid, flexibiliteit en kennis van zaken om vertrouwen en kwaliteit! Wij hebben tevens het certificaat voor het keurmerk GroenGedaan. Wij repareren en herstellen op een milieuvriendelijke manier. U merkt hier niets van. De reparatie duurt niet langer, is niet duurder en is van hoge kwaliteit.

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!